Begivenheden har allerede fundet sted.

Midsommer-sangcafé

Onsdag d. 23. juni 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Asminderød Kirkegård, Præstevej 1, 3480 Fredensborg
Mie Korp Sloth og Ronald Boelskifte

Midsommer-sangcafé ved Zacharias kapel på Asminderød Kirkegård

Vi kan omsider invitere til fællessang! Første gang i år er det udendørs ved Zakarias kapel på kirkegården Er du i tvivl om, hvor det er, så mød venligst 10 før ved Asminderød Kirke, så viser vi vej.

Der synges danske sommersange fra Højskolesangbogen under ledelse af Fredensborgkirkernes organist Mie Korp Sloth og med hjælp af sangere fra Fredensborg Slotkirkes Pigekor samt vikarierende sognepræst Ronald Boelskifte.

Kirketjener Bent sørger som sædvanligt for lidt til ganen …

NB: Vi passer selvfølgelig fortsat på hinanden - holder god afstand, når vi synger. Vi kan derfor maks. være 50 personer denne gang, så derfor vil der komme tilmelding her på hjemmesiden fra torsdag den 10. juni.

• Du får besked ved aflysning i tilfælde af dårligt vejr.
  • Vi udleverer sangblad
  • Du medbringer en autostol eller tæppe
  • Det er gratis
  • Vi glæder os til at synge sammen med dig!