Det sker....

Kirkevandring

Søndag den 6. oktober 2013 fra Fredensborg Slotskirke til Grønholt Kirke.

Program:

Kl. 13.00:           Fredensborg Slotskirke Lars Tjalve giver en orientering
                           om Slotskirken.

Kl. 13.30:           Kirkevandring fra Slotskirken gennem Grønholt Vang til
                           Grønholt Præstegård.  ( ca. 6 km.)

Kl. 15.00:           Traktement i Grønholt Præstegård.

Kl. 16.00:           Gudstjeneste i Grønholt Kirke ved Simon A. Drigsdahl.

Det sker i Fredensborgkirkerne

VELKOMMEN TIL VORES NYE KORDEGN

Asminderød Menighedsråd byder velkommen til vores nye kordegn, Synnøve Bang Jacobsen.
Synnøve kommer fra en stilling som kordegn i Fælleskontoret for Rungsted, Kokkedal og Hørsholm sogne, og vi glæder os til samarbejdet.
Kirkekontorets åbningstider kan findes her.

4 spændende arrangementer i oktober i Fredensborgkirkerne:

Send Pigekoret godt af sted til Schweiz: Støttekoncert i Kulturhuset Den gamle Bio i Fredensborg: lørdag d. 8. oktober kl. 16.00. Billet kan købes via dette link https://place2book.com/da/sw2/sales/bj9fjhog1x

Slotsdysten tirsdag d. 11. oktober og onsdag d. 12. oktober i Fredensborg Slotskirke. Festlig kantate i anledning af Fredensborg Slots 300 års jubilæum. Billetter på visitnordsjællands hjemmeside.

Skumringskoncert i Asminderød Kirke tirsdag d. 25. oktober kl. 16.30: Værker af César Franck ved orgelsolist Sven Verner Olsen. Gratis adgang ingen tilmelding.

Seniorkreds i Grønholt Præstegård torsdag d. 6. oktober kl. 14.30 - 16.30 Pastor Kirsten Drigsdahl fortæller: Erfaringer fra et langt præsteliv. Tilmelding til hesa@km.dk eller 28 26 09 45

KIRKERYTMIK - TILMELDING ER ÅBEN

Kirkerytmik er et fantastisk tilbud til de mindre børn og babyer.
Vi synger og bevæger os, spiller og lytter og udvikler børnenes motorik og sanser gennem leg dans og instrumentspil.

Du kan læse meget mere her, hvor du også kan tilmelde dig til kirkerytmik for babyer, 1-2 årige samt 3-4 årige!

NORDSJÆLLANDS KORSKOLE

Få mere information på: https://fredensborgprovsti.dk/korskolen.

På hjemmesiden er der masser af information om vores populære og dygtige Børnekor (1. - 3. klasse), Juniorkor (3. - 5. klasse) og Ungdomskor (6. - 9. klasse).

Har du spørgsmål til tilmelding, så kontakt Majbrit Schroller på masc@km.dk eller 3070 2770 (tirsdag til fredag kl. 10 – 14)

Har du spørgsmål til Korskolen, så kontakt Jane Dalsgaard på producent@nordsjællandskorskole. dk.

ASMINDERØD KIRKE ER EN GRØN KIRKE

Asminderød kirke er en del af netværket Grøn Kirke, som er et netværk med flere end 200 danske kirker og kirkelige organisationer. Det betyder bl.a., at vi gør en aktiv indsats for at værne om Guds skaberværk, som en naturlig del af den kristne verdensopfattelse. Læs hele artiklen om Asminderød kirke her, hvor du også kan finde flere oplysninger om Grøn Kirke.

SAVNER DU NYHEDSBREVET?

I forbindelse med den nye persondatalov skal du bekræfte, at du stadig ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Modtager du ikke længere  nyhedsbrevet, kan du klikke her for at tilmelde dig.