Det sker....

Kirkevandring

Søndag den 6. oktober 2013 fra Fredensborg Slotskirke til Grønholt Kirke.

Program:

Kl. 13.00:           Fredensborg Slotskirke Lars Tjalve giver en orientering
                           om Slotskirken.

Kl. 13.30:           Kirkevandring fra Slotskirken gennem Grønholt Vang til
                           Grønholt Præstegård.  ( ca. 6 km.)

Kl. 15.00:           Traktement i Grønholt Præstegård.

Kl. 16.00:           Gudstjeneste i Grønholt Kirke ved Simon A. Drigsdahl.

Det sker i Fredensborgkirkerne

MINIKONFIRMAND EFTERÅRET 2021

Du kan læse mere om tilmelding til Minikonfirmand og selve forløbet her (åbner i nyt vindue).

KIRKERYTMIK - TILMELDING ER ÅBEN

Kirkerytmik er et fantastisk tilbud til de mindre børn og babyer.
Vi synger og bevæger os, spiller og lytter og udvikler børnenes motorik og sanser gennem leg dans og instrumentspil.

Du kan læse meget mere her, hvor du også kan tilmelde dig til kirkerytmik for babyer, 1-2 årige samt 3-4 årige!

TILMELDING TIL KONFIRMATIONSFORBEREDELSE 2021/22 MED KONFIRMATION I FORÅRET 2022

Fredensborgkirkerne har stadig åbent for tilmelding til konfirmation i foråret 2022 og konfirmations-forberedelse, som starter i august måned. Tilmeldingen foregår digitalt i 2 dele med dit NemId. Se alle informationer og tilmeld din konfirmand her (siden åbner i nyt vindue). Det er vigtigt at læse vejledningen grundigt igennem, og vi anbefaler at foretage tilmeldingen fra en PC eller tablet, da tabellen ikke vises korrekt på en mobiltelefon.

Bemærk, at når du har gennemført første del af tilmeldingen i Konfirmandtilmelding, vil du kunne gennemføre anden del af tilmeldingen i Konfirmandkommunikation den efterfølgende dag.

SENESTE INFORMATIONER I CORONATIDEN

I Fredensborgkirkerne følger vi myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer. Alle ansatte følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens konkrete råd til forebyggelse af smittespredning, som anvist på Sundhedsstyrelsens plakat (plakaten åbner i nyt vindue).

Retningslinjerne  frem til og med lørdag den 31. juli 2021 tillader i forhold til arealkravet ved sang: 40 kirkegængere i Asminderød Kirke, 46 kirkegængere i Fredensborg Slotskirke og 21 kirkegængere i Grønholt Kirke. Vores gudstjenester vil nu igen være med fælles salmesang og altergang.

-  Vi afholder gudstjenester efter den planlagte gudstjenesteliste. Se den samlede gudstjeneste-liste for juli og august her (åbner i nyt vindue).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her (siden åbner i nyt vindue), så du også kan blive holdt løbende orienteret.

- Begravelse - al henvendelse herom skal fortsat ske til sognepræsterne, som kan kontaktes telefonisk eller via e-mail - se præsternes kontaktdetaljer ved at følge dette link (åbner i nyt vindue).

Sognepræsterne står som altid til rådighed for samtale og sjælesorg, så føler du behov for at tale med en præst, kan du kontakte dem telefonisk eller via e-mail - kontaktdetaljer via link her (åbner i nyt vindue).

Arrangementer i Sognegårdene er fortsat aflyst, men flere aktiviteter er begyndt igen, idet vi nu kan afholde en del arrangementer i både kirker og udendørs.

Kirkekontoret er kun åbent for telefoniske henvendelser på telefon 4848 4131 frem til og med mandag den 16. august kl. 9-13 tirsdag og fredag samt kl. 11-15 torsdag - kontaktdetaljer via link her (åbner i nyt vindue). Personligt fremmøde skal aftales med kirkekontoret!

Kirkegårdskontoret i Asminderød er kun åbent for telefoniske henvendelser på telefon 4848 1117 kl. 11-12 alle hverdage - kontaktdetaljer via link her (åbner i nyt vindue). Personligt fremmøde skal aftales med kirkegårdskontoret!

KONFIRMATIONER I EFTERÅRET 2021

Skulle du have spørgsmål til den enkelte konfirmation i efteråret, skal du kontakte den præst, der skal konfirmere konfirmanden - du finder præsternes kontaktoplysninger her (åbner i nyt vindue).

NORDSJÆLLANDS KORSKOLE

Få mere information på: https://fredensborgprovsti.dk/korskolen.

På hjemmesiden er der masser af information om vores populære og dygtige Børnekor (1. - 3. klasse), Juniorkor (5. - 7. klasse) og Ungdomskor (7. klasse og opefter).

Har du spørgsmål til tilmelding, så kontakt Majbrit Schroller på masc@km.dk eller 3070 2770 (tirsdag til fredag kl. 10 – 14)

Har du spørgsmål til Korskolen, så kontakt Jane Dalsgaard på pr-fredensborgkor@hotmail.com.

ASMINDERØD KIRKE ER EN GRØN KIRKE

Asminderød kirke er en del af netværket Grøn Kirke, som er et netværk med flere end 200 danske kirker og kirkelige organisationer. Det betyder bl.a., at vi gør en aktiv indsats for at værne om Guds skaberværk, som en naturlig del af den kristne verdensopfattelse. Læs hele artiklen om Asminderød kirke her, hvor du også kan finde flere oplysninger om Grøn Kirke.

SAVNER DU NYHEDSBREVET?

I forbindelse med den nye persondatalov skal du bekræfte, at du stadig ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Modtager du ikke længere  nyhedsbrevet, kan du klikke her for at tilmelde dig.